EN ISO 9001:2015 Νo20001200003194
EN ISO 9001:2015 Νo20001200003194

EN ISO 9001:2015 Νo20001200003194 Η Σύμπραξη Χανίων έχει πιστοποιηθεί στη "Διαχείριση Προγραμμάτων Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων"

Η Σύμπραξη Φορέων Χανίων για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση ανακοινώνει τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υποψηφίων για πρόσληψη στο πλαίσιο των Προσκλήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος:

• 924/27-4-2017 για τη σύναψη Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου για 2 άτομα (1 Κοινωνικό Λειτουργό και 1 Επόπτη Φιλοξενίας),
  • 925/27-4-2017 για τη σύναψη Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου για 2 άτομα (1 Διερμηνέα Αραβικών και  1 Διερμηνέα Φαρσί/Νταρί),

στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσωρινή Στέγαση Προσφύγων», με συντονιστή εταίρο την Αναπτυξιακή Ηρακλείου και με τη χρηματοδότηση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Οι προσωρινοί πίνακες και οι σχετικές εισηγήσεις των Επιτροπών Αξιολόγησης, επικυρώθηκαν  από το Διοικητικό Συμβούλιο της Σύμπραξης Φορέων Χανίων τη Δευτέρα 15/5/2017.

Σύμφωνα με το σύστημα επιλογής προσωπικού οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης του υπό πρόσληψη προσωπικού, αναρτώνται στις ιστοσελίδες της Σύμπραξης Φορέων Χανίων (www.sfchania.gr) και της Αναπτυξιακής Ηρακλείου (www.anher.gr), χωρίς να δημοσιοποιούνται τα ονόματα των υποψηφίων, στη θέση των οποίων δημοσιεύεται ο αριθμός πρωτοκόλλου υποβολής της αίτησης.

Κατά των πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ένστασης  μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) ημερών που αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησής τους. Oι ενστάσεις μπορούν να γίνουν το διάστημα από Τρίτη 16/5/2017 μέχρι και Πέμπτη 18/5/2017 ώρα 3:00μ.μ.

Η άσκηση της ένστασης  γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής, υποχρεωτικά με την ένδειξη «ΕΝΣΤΑΣΗ», στην Σύμπραξη Φορέων Χανίων.

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση συστημένης ταχυδρομικής αποστολής ο φάκελος θα πρέπει να φτάσει στην Σύμπραξη Φορέων Χανίων μέχρι την ανωτέρω καταληκτική ημερομηνία και ώρα (18/5/2017 και ώρα 3 μ.μ.), η οποία προκύπτει από το πρωτόκολλο που τηρείται στην εταιρεία. Η Σύμπραξη Φορέων Χανίων δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση από οποιαδήποτε αιτία στην άφιξη των φακέλων, που αποστέλλονται με τον ως άνω τρόπο. Φάκελοι που φθάνουν στην εταιρεία  μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμοι και επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγισθούν.

Η αξιολόγηση των ενστάσεων γίνεται από την αρμόδια Επιτροπή Ενστάσεων, που ορίστηκε από το Δ.Σ. της 19/4/2017.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων και την αξιολόγησή τους, η Επιτροπή Αξιολόγησης/Επιλογής Προσωπικού θα συνεδριάσει εκ νέου για την οριστικοποίηση των πινάκων κατάταξης και αφού επικυρωθούν από το Δ.Σ. της εταιρείας, θ’ αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας και του συντονιστή εταίρου του προγράμματος (Αναπτυξιακή Ηρακλείου).

Σημειώνεται ότι όλοι οι υποψήφιοι που έχουν περάσει στην τελική αξιολόγηση αλλά δεν είναι στο υπό πρόσληψη προσωπικό, θα συμπεριληφθούν στους πίνακες επιλαχόντων. Σε περίπτωση αύξησης των θέσεων, η Σύμπραξη Φορέων Χανίων θα προχωρήσει στην πρόσληψη επιπλέον προσωπικού από τη λίστα επιλαχόντων.

Ακολουθούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων: